Anker powerbank till Nintendo Switch

Anker powerbank

Det blir allt vanligare med specialutvecklade powerbanks för specifika ändamål. Alldeles nyligen presenterade den välkända powerbank tillverkaren Anker en laddenhet specifikt framtagen för laddning av Nintendo Switch.

Enligt uppgift kommer Anker att släppa två modeller i olika storlek. Anker uppger att Nintendo Switch spelare ska kunna ladda upp spelkonsolen på under tre timmar, även då spelen är igång.

Två olika varianter kommer att släppas som går att förbeställa redan nu, en med kapacitet på 13400mAh och en på 21000mAh. De två modellerna uppges kunna ge 9 respektive 15 timmars extra laddning åt ett Nintendo Switch. Den mindre varianten på 13400mAh är enligt Anker den minsta modellen på marknaden som kan snabbladda ett Nintendo Switch.

Det finns redan idag powerbanks på marknaden som kan användas för laddning av  Nintendo Swith,  det som krävs är en powerbank med USB-C port som stödjer Power Delivery (PD) tekniken. De nya powerbankarna påstås vara bättre än de PD-powerbankarna som redan finns eftersom de har kalibrerats för att kunna snabbladda Switch-konsolerna på ett bättre sätt.

Om dessa nya Anker powerbankar verkligen fungerar bättre än andra redan fungerande PD-powerbankar eller om det hela är ett PR-jippo återstår dock att se. Vi förväntar oss hur som helst hög kvalitet när det handlar om produkter från Anker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *