Ny powerbank från Razer

RazerPowerbank

Razer har nyligen lanserat en powerbank under sitt eget varumärke

En vikt på 335g, aluminiumhölje och 12800mAh kanske inte direkt är de egenskaper som får dig att ramla av stolen, men vid en snabb anblick på specifikationen så förstår man att produkten säkerligen kommer att locka både gamers och prylnördar. Det märks tydligt att Razer vill presentera något unikt med sin nya powerbank som är fullt utrustad för bästa prestanda.

Razer har sett till att erbjuda flerfaldiga möjligheter för snabbare laddning, inte bara av mobiler och surfplattor utan även av USB-C kompatibla datorer. De har inte sparat på några funktioner utan har lyckats integrera stöd för både Qualqomm Quick Charge 3.0 och Apple fast charge. Dessa funktioner kan endast utnyttjas av kompatibla enheter men det går även att ladda enheter utan stöd.

Möjligheterna är många eftersom det finns uttag tre USB-portar varav två är vanliga USB-A och en av typen USB Type-C. Man kan även ladda powerbanken via en USB-C port eller via en vanlig micro USB-port.

Alla portar och funktioner ger möjligheten till optimal laddning oavsett vilken typ av pryl man laddar. En helt klart lovande produkt som lockar många men där potentiella kunder kan komma att begränsas av den höga prislappen som just nu ligger på 149USD, ca 1300SEK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *