Nya Xtorm AL421 Power Bank

Xtorm-AL421

Det kommer med jämna mellanrum powerbanks som är värda att uppmärksamma p.g.a. dess speciella eller innovativa egenskaper, Xtorm AL421 limitless är en av dessa!

Enligt Xtorm uppfyller deras nya powerbank AL421 ”militära” standarder. Modellen har ett batteri på 10000mAh och utmärkande egenskaper i form av vattentäthet, stötdämpande hölje samt en signalgenerator som startas genom att sock funktionen slås igång på den inbyggda lampan.

Vikten är något högre än på andra 10000mAh powerbanks eftersom denna modell har byggts för att tåla yttre påverkan, men 340 gram måste ändå ses som helt acceptabelt!

AL421 ska vara helt vatten och damm tät, vilket likt Adata D16750 lösts med bl.a. gummilucka för att täta USB-portar. Modellen har designats efter IP-klass 68 för bästa skydd mot vätska och damm.

Xtorm har utfört tester av powerbanken i extrema miljöer enligt militära standarden 810-G som är ett test designat för produkter som ska användas av USA:s armé.

Ficklampan har utöver förmågan att generera vanligt ljus även en SOS funktion. En funktion som är ovanlig men som vid extrema förhållanden kan vara livsviktig!

Prislappen kommer att ligga runt 900SEK men kan för äventyraren ändå vara värd en investering. Det är svårt att hitta någon bättre lämpad powerbank att ta med sig på sina äventyr!

(Uppdatering) Powerbank Xtorm Limitless finns nu även att köpa i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *