Tesla släpper egen Powerbank

powerbank-tesla

Den omtalade elbilstillverkaren Tesla väntas inom snar framtid presentera nya bilmodeller och har alldeles nyligen passat på att släppa ytterligare en produktnyhet, denna gång i form av en powerbank.

Produkten i fråga sticker ut designmässigt med liknelse av Teslas egen supercharger men mycket mer än så är det inte som får oss att bli särskilt imponerade. Det känns avlägset att tro att Tesla har släppt denna powerbank som början till en ny större satsning mot mobilmarknaden, det mest troliga är nog ändå att denna powerbank är tänkt som en rolig och stilfull accessoar.

Vad har då denna powerbank från Tela för specifikationer? Batterikapaciteten ligger på 3350mAh vilket kan ge ca en full laddning av en smartphone. 1.5 Ampere i output imponerar inte men är något högre än andra powerbanks i samma storlek.

Att battericellen är av samma typ som återfinns i Teslas Model S och model X känns såklart lite extra spännande och styrker påståendet om att denna produkt mest är tänkt som en rolig pryl för Tesla entusiaster. Priset ligger runt 380kr, vilket är väldigt mycket för en så pass liten powerbank.

Designmässigt imponerar Tesla helt klart med sitt nya mobiltillbehör, men om de på allvar kommer ta sig an marknaden för mobiltillbehör återstår att se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *