Vattentät powerbank från Adata

powerbank-Adata

Adata är en relativt välkänd tillverkare av enheter för lagring som hårddiskar och USB-minnen. På senare tid har de även inriktat sig på tillverkning av powerbanks. Den senaste modellen D16750 visades upp i Juni 2017. Modellen har 16750mAh med en vikt på 370g och är vattentät.

Den nya D16750 har anpassats för säker användning ute i naturen och är en utmanare till nya Powerbank Limitless AL421 från Xtorm. Adata har utvecklat ett robust ytterhölje som ska säkerställa att varken vatten eller damm tränger igenom. Materialen som används är aluminium och plast. För att göra skydd mot vatten möjligt så har alla in och utgångar skyddats med utskjutbara skyddsluckor som är designade för att göra det enkelt för användaren att sätta i och ta ur.

De litiumjonceller som används är tillverkade av LG. Enheten har två USB-portar med en total max output på 3.4A. Port 1 har 1A medan port 2 har 2.4A. En annan funktion som inte är så vanlig är genomladdning, vilket betyder att mobilen kan laddas via en USB-port samtidigt som powerbanken laddas via ett vägguttag.

Adata har även givit denna modell en inbyggd LED ficklampa vilket kan vara användbart om vid t.ex. övernattning i naturen. Enligt Adata är säkerheten alltid första prioritet och de har inte gjort några undantag med D16750, robusta säkerhetsskydd är integrerade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *