ORICO powerbank med snabbladdning

orico-powerbank

Det har blivit allt vanligare med enheter som stödjer någon typ av snabbladdning. Vilken typ av snabbladdning det handlar om beror på vilken tillverkare som producerat prylen. Den allra vanligaste teknologin för snabbladdning är Qualqomms QuickCharge (QC) 2.0 och 3.0. Denna utveckling har gjort att även powerbank tillverkare lanserar modeller med stöd för just funktionen snabbladdning. Oricos nya powerbank stödjer hela 7 snabbladdnings protokoll!

Vilken powerbank som passar till just sin egen mobiltelefon är inte alltid helt lätt, iallafall inte om man vill säkerställa att den kommer att laddas via den integrerade snabbladdningsteknologin. Problemet är att teknologierna blivit ganska många och ett byte av mobiltelefon kan betyda att powerbanken helt plötsligt stödjer fel teknologi.

Ett företag som nu hittat en lösning på problemet är en kinesisk elektroniktillverkare med namnet Orico. De har nyligen lanserat en produkt som stödjer flertalet av marknadens alla teknologier. Med deras nya powerbank slipper man leta rätt på en anpassad powerbank till var och en av sina prylar eftersom den har stöd för hela sju snabbladdnings protokoll.

De sju protokollen innefattar den vanligaste QC 2.0 & 3.0 samt dessa 6: FCP snabbladdning, Samsungs AFC, Apple 2.4A/12W fast charge, Pump Express+ 1.1 & 2.0, BC1.2 samt ”smart identification” teknologi. Det finns även en integrerad ledlampa som indikerar när den tillkopplade enheten snabbladdas.

Produkten produceras i två olika modeller, en med 10000mAh och en med dubbla kapaciteten, 20000mAh. De här modellerna finns i vår vetskap inte att köpa i Sverige, men förhoppningsvis inom en snar framtid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *