Lenovo släpper ny powerbank

MP1060

Lenovo är ett välkänt märke och är tillverkare av datorer, mobiltelefoner och annan elektronik. MP1060 är ett av deras senaste tillskott. En powerbank med 10000mAh i mönstrad metallfinish.

MP1060 heter Lenovos nya powerbank som nyligen lanserades i Indien. Helhetsintrycket är bra, både designen och prestandan är lovande. Modellen ger en premium känsla med en mönstrad metallfinish i vitt.

Powerbanken har ett batteri på 10000mAh av typen litium-polymer. Modellen är designad för att vara så lätt som möjlig och vi kan konstatera att Lenovo lyckats väldigt bra med detta eftersom vikten ligger på endast 200g.

MP1060 erbjuder laddning via två vanliga USB-A portar med en max output på 5V/2.1A, Input ligger på 2A. Det tar ca 4.5 timmar att ladda MP1060 som även tillåter tvåvägsladdning. Lenovo nämner även andra viktiga funktioner som igenkänning av tillkopplade enheter samt en funktion som Lenovo integrerat vilken är tänkt att spara på batteriet. Powerbanken känner av när den tillkopplade enhetens batteri är färdigladdat, på så sätt går ingen energi till spillo.

Det finns även en inbyggd temperaturmätare vilket förhindrar att batteriet kommer upp i för höga temperaturer. 11 kompletterande säkerhetsskydd finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *